ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μεταφορές
Σας μεταφέρουμε με ασφάλεια και πολυτέλεια, σε όλη την Ελλάδα.
VIP υπηρεσίες
Είμαι άριστος γνώστης της Αγγλικής και μπορώ να εξυπηρετήσω με απόλυτη εχεμύθεια και ασφάλεια VIP προσωπικότητες. Τα τελευταία χρόνια έχω προσφέρει τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας σε σημαντικότατα πρόσωπα.
Συνέδρια
Αναλαμβάνουμε την πλήρη κάλυψη των μεταφορών σε συνέδρια και ημερίδες.  Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο.  Ξεναγήσεις στην περιοχή. Βραδινή διασκέδαση.
Τουρισμός – Εκδρομές
Προσφέρω μικρές τουριστικές περιηγήσεις στα αξιοθέατα και στη μοναδική φύση της Ηπείρου. Είμαι διαθέσιμος και για τουριστικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα. Δοκιμάστε τουριστικές διαδρομές με την πολυτέλεια και την άνεση που σας προσφέρει μια λιμουζίνα.
Κοινωνικές εκδηλώσεις
Γάμοι – Δεξιώσεις – Εκδηλώσεις – Πάρτυ Γενεθλίων. Σε κάθε σημαντική ημέρα της ζωής σας εμπιστευτείτε έναν επαγγελματία οδηγό. Γιατί υπάρχουν στιγμές που θέλετε τα πάντα να είναι τέλεια.  Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο αυτόν έχουμε καταφέρει να προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας με την εκάστοτε περίσταση.
Βραδινές έξοδοι
Σας μεταφέρουμε, με ασφάλεια και απόλυτη εχεμύθεια στις βραδινές σας εξορμήσεις. Θα νιώσετε την πολυτέλεια της άψογης εξυπηρέτησής μας και θα κάνετε εντύπωση στους ανθρώπους που χρειάζεται να κάνετε εντύπωση.
Μικρές πολυτέλειες
Είμαστε στη διάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή θέλετε να εντυπωσιάσετε ή να απολαύσετε την πολυτέλεια μιας λιμουζίνας μόνος σας ή με τους φίλους σας.