ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 1. Με ποιους τρόπους μπορώ να πληρώσω;
  Έμβασμα στο λογαριασμό μας, η με μετρητά.
 2. Αν η πτήση της άφιξής μου έχει καθυστέρηση, θα περιμένετε για την παραλαβή μου;
  Βεβαίως και θα περιμένουμε. Ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις ώρες αφίξεων και τις τυχόν αλλαγές τους και περιμένουμε την άφιξή σας για να σας παραλάβουμε και να σας μεταφέρουμε στον προορισμό σας. Εννοείται, δεν θα υπάρχει πρόσθετη επιβάρυνση.
 3. Πώς θα αναγνωρίσω τον άνθρωπο που θα με περιμένει;
  Θα σας περιμένει στο χώρο άφιξής σας και θα κρατάει στα χέρια του μία ταμπέλα με το όνομά σας.
 4. Εάν έχω ήδη εξοφλήσει την κράτηση και την ακυρώσω για οποιονδήποτε λόγο, θα χάσω τα χρήματά μου;
  Εάν ακυρωθεί μέχρι και 48ωρες πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία πραγματοποίησής του, χάνετε το 100% του συνολικού ποσού.
 5. Χρειάζεται προκαταβολή με την μίσθωση;
  Ναι. Χρειαζόμαστε μία προκαταβολή 25% για μία ασφαλή μίσθωση.
 6. Μιλάτε Αγγλικά;
  Ναι
 7. Διαθέτετε αλκοόλ;
  Όχι.
 8. Απαγορεύεται το κάπνισμα μέσα στα όχημα;
  Όχι, επιτρέπεται.
 9. Ποιοι είναι οι λόγοι οι οποίοι θα πρέπει να επιλέξω την ενοικίαση μιας λιμουζίνας Δ.X από εσάς και όχι από τα διάφορα γραφεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων, η τουριστικών γραφείων ή ακόμα διαφόρων ιδιωτών που ενοικιάζουν παρανόμως πολυτελή αυτοκίνητα με οδηγό;
  Ένας από τους κυριότερους λόγους είναι ότι τα αυτοκίνητα μας είναι Δημοσίας Χρήσεως με ειδική άδεια από τον Ε.Ο.Τ. (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού). Αυτό δίνει το αποκλειστικό δικαίωμα ενοικίασης μετά οδηγού μόνο στα Δ.Χ. αυτοκίνητα και όχι στα Ιδιωτικής Χρήσεως (γραφεία, ιδιώτες) άρα και την νομιμότητα των Δ.Χ. αυτοκινήτων. Με βάση το νόμο που διέπει τα Δημοσίας Χρήσεως αυτοκίνητα, υπάρχει πλήρης ασφαλιστική κάλυψη των επιβατών σε αντίθεση με τα Ι.Χ. αυτοκίνητα. Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. Δ/τος 701/70 (290/Α) τα εκμισθούμενα οχήματα άνευ οδηγού απαγορεύεται να χρησιμοποιούνται για να μεταφέρουν πελάτες με κόμιστρο. Βάσει του άρθρου 18 του Ν.1903 (142/Α) οδηγός οποιουδήποτε οχήματος, ο οποίος διενεργεί επιβατικές μεταφορές με κόμιστρο, οι οποίες έχουν ανατεθεί σε άλλο πρόσωπο σύμφωνα με τις ισχύουσε διατάξεις, τιμωρείται και εφαρμόζεται η συνοπτική διαδικασία των άρθρων 417 και επόμενα του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.